• Gordon setter i stand for agerhøns Gordon setter i stand for agerhøns
  • Gordon setter i søg Gordon setter i søg
  • overblik overblik
  • Jagt med stående hund for bekkasiner, kan være rigtig spændende Jagt med stående hund for bekkasiner, kan være rigtig spændende
  • Gordon setteren er en god allround jagthund. Gordon setteren er en god allround jagthund.

     

Gordon setter

Gordon setteren er en meget alsidig stående jagthund med det skønneste sind.Udover at være en fantastisk jagthund, som klarer alle de opgaver du måtte stille den på jagt, så får du også en rigtig glad hund, som alle vil elske.

Jeg ligger rigtig stor vægt på hundenes sind, de skal være nemme at omgås, glade og nemme at arbejde med. En lydig hund er en hund alle er glade for. Der er ikke noget være, end at gå på jagt med en ulydig hund eller en hund som ikke er kontakt søgende. Det er gode jagthunde vi har brug for og kan det ikke forenes med markprøve sporten, så ved jeg godt hvad jeg vælger, og det er stensikkert jagt.
Jeg ønsker også hunde som er nemme at dressere også selvom man ikke er en rutineret hundefører.

HVALPE FØDT 19 MAJ 2018

Vi har ledige han hvalpe tilbage. Så er du interesseret i at få en skøn Gordon setter i familien er det nu du skal slå til.

Mor: Anouk  HD:A  PRA: bærer
Far: Sherwins Karat  HD:A  PRA: fri

Stamtavle

Anouk er en hvalp vi beholdte efter vores første kuld, og hun har vist sig at være en super dejlig hund med alle de egenskaber vi ønsker vores hunde skal have. Hun er super god med børn ligesom resten af hendes søskende. Hun er en meget klog jagthund, og så er hun eminent til at finde bekkasiner og snepper. Anouk går i et rigtig godt søg og er utrolig kontakt søgende, jeg behøver ikke fløjte eller kalde, hun er aldrig ude af hånd. Hun er nok noget af det klogeste hund jeg har jaget sammen med og hun har en næse for fugl som er sjældent set på jagt.

Men vigtigst af alt er at hun er kærlig, kontakt søgende og en pleaser.

Sherwins Karat er efter super gode Tyske linjer. Karat er en stor stærk bygget hanhund. Jeg har trænet mange gange sammen med Gert og Karat og Karat er også en hund som bliver brugt til det hele, og han gør det rigtig godt.


 

7. juni 2016 - endlig en lille opdatering

Sikke en jagtsæson vi havde i 2015!! Anouk havde sin første rigtige jagtsæson, og hvilken en. Hun har været med os på alt slags jagt og hun har imponeret meget positivt.

Hun ligger ligeså stille og roligt når vi sidder i krageskjul og når vi sidder på andetræk, behøver slet ikke at bekymre mig om at hun vil "tøffe" rundt og snuse osv.. Det er fedt.

Men det bedste af det hele er Anouk formåen til at finde fugle, vi runde 26 nedlagte snepper for Anouk, alle sammen skudt fra stand.

Man glemmer aldrig den første fugl man skyder for sin hund, og jeg vil heller aldrig glemme denne situation på Anouk. Vi var inviteret med på sneppejagt på Rømø, af en som havde vist stor interesse for en hvalp, da vi lavde det første kuld, men omstændighederne med arbejde osv, gjorde at han ikke syntes at han havde tiden til en hvalp(stor respekt for sådan en beslutning) Skæbnen ville så at han siden hen kontaktede mig og han var stadig meget interesseret i en Gordon Setter, og han ville rigtig gerne se dem i aktion i skoven, hvordan går de, og er de gode til at holde kontakt, ikke gå for stort osv.. så vi blev inviteret på sneppejagt på Rømø. Og hold nu op sikke nogle smukke omgivelser at gå jagt i, vi havde en super dag selvom det var meget småt med fugle, og jeg fik lov at skyde den første fugl for Anouk i en smuk stram stand i skoven. Han var heldigvis meget imponeret af mine to skønne Gordon Settere, og det har resulteret i dejligt venskab omkring jagt og hunde. Livet er da herligt.

En stor oplevelse!
Vi havde en heldig dag sammen med en god kammerat som havde inviteret os på sneppejagt, og vi var heldige. På to timer fik vi 14 snepper på tasken af 16 mulige. Jeg gik kun med hund og koncentrerede mig om Anouk, og så kunne han skyde. Anouk gik super godt og selvom vi havde mange fugle og de blev fældet, så formåede hun at holde fokus og gik super godt med super kontakt i skoven.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Little-Lady har været lige så god og stabil som hun altid er, og vi har også skudt lidt snepper mm. for hende.

I jagtsæsonen 2015 havde vi rigtig mange bekkasiner på jagten, og det var noget som Anouk virkelig havde det sjovt med, og hun er blevet en super bekkasin hund, vi har skudt 32 bekkasiner for Anouk i stand, wow det er næsten ligeså fedt som sneppejagten. Vi brugte også bekkasinerne som træning uden at vi skulle skyde, så det kunne hurtig blive til 10-15 stande på relativt kort tid.

Jeg er så positiv overrasket, inden Anouk blev to år, så havde vi skudt godt 60 fugle i stand!! Det er fedt at gå med Gordon Setter :-)

Vi har planer om at lave et nyt kuld Gordon Settere i slutningen af 2016, så er du interesseret i en Gordon Setter hvalp, så kontakt mig på email og resever din kommende bedste jagtkammerat.

 

Jeg vil forhåbentligt snart få tid til at få lagt nogle flere opdatering ind her og på youtube.2014
Har lige modtaget disse skønne billeder af dejlige Alvin. Alvin er en stor dreng allerede og han er bare en glad hund som alle i familien elsker. Man kan da heller ikke andet. Det er så dejligt at høre fra alle hvalpekøberne og at det går godt. Det er så vigtig at de alle har et super gemyt...

 

7/6 2014

Idag var Anouk og jeg til afslutning i Skjern/Stauning jagthundeklub, hvor vi har gået på et hvalpedressur hold.
Det gik over alt forventning og Anouk blev idag 1.vinder, så vi er da bare lidt glade. Også stort tillykke til Uffe og Amber som blev nr. 4 idag, det er super godt gået. Men selv om det er gået godt indtil nu, så er det først nu udfordringer rigtig kommer, så det er vigtigt at forsætte med træningen.


Anouk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stort tillykke til Jesper med det fine resultat. Freja og Jesper har været på hvalpehold i jagtforeningen, og de var det par som har udviklet sig allermest på de 8 uger. Som Jesper "super dygtig hund."
Gordon setter med pokal

 

 

 

 

 

 

 

 

7/4 2014
Idag var Anouk og jeg til den første hvalpetræning i Skjern-Stauning jagthundeklub. Det gik faktisk over alt forventning og vi glæder os til næste gang. Der skulle mange godbidder til for at forsøge at holde fokus, men det tror da pokker, det var jo også en helt ny verden der åbnede sig der, med alle de nye hunde. Amber går også på det samme hold og hold op det var dejligt at se hende, Anouk og Amber var lige store da de var 8 uger, men i dag er Anouk 2 par kilo tungere, men hun løber heller ikke så meget runft som Amber gør, det var sjovt at se hende tosse rundt i hundeskoven efter endt træning. Det lader til at hvalpene alle har et rigtig dejligt sind og de er bare glade i "låget", og så bliver man også selv helt høj :-)

 

18/2 2014
Ja som tiden dog bare flyver afsted, det er slet ikke til at forstå at det snart er 4 uger siden hvalpene flyttede ud i deres nye hjem. Vi er rigtig glade for alle de positive tilbage meldinger vi får, det er bare så dejligt!.

Jeg har været lidt i marken med Lady og her har Anouk været med alle gangene, og hun får lov at løbe frit rundt, men hun løber stadig ikke så langt væk endnu, så selvom Lady tager det store søg så får jeg trænet lidt kontakt med Anouk. Anouk er så småt begyndt at vise at hun kan tage stand, når Lady har stand eller sidder og tisser :-)
så sekunderer Anouk kort varigt, det ser rigtig sjovt ud, for så bagefter så går den vilde jagt efter Lady.

Der er et par nye videoklip på youtube fra dagens tur.

 

27/1 2014
Puha sikken en underlig fornemmelse, man går rundt og er rigtig glad for at alle de dejlige hvalpe nu er hjemme ved deres dejlige nye familier, hvor der er masser af tid til at blive nusset og leget med hele tiden.
Samtidig går man rundt med en tom fornemmelse, efter uger 8 med liv og glade dage, er det meget underligt hvor stille her nu er. Og samtidig har vi jo haft et forhold til hver eneste af hvalpene, så det er lidt vemodigt at sige farvel til dem, men heldigvis har vi haft verdens bedste hvalpekøbere, og det er vi bare så glade for, og vi er så glade for alle de positive tilbage meldinger vi allerede har fået. Hjemmesiden skal nok blive opdateret med hvordan det går rundt omkring, og mon ikke der kommer lidt billeder til galleriet, men lige nu skal der bruges tid og kræfter på at få gjort rent og på resten af hele familien.

6/1 2014
Hvalpene trives godt og de har bare mod på livet, det er herligt at se hvordan de udvikler sig dag for dag.
De har været ude på terrassen for første gang i dag, men de vendte hurtigt ind igen. Hvalpene løber og leger med hinanden og de skal og prøve deres kræfter af på hinanden. Der er nye billeder i hvalpe galleriet og der er nye videoer på youtube.

1/1 2014
Alle hvalpene har nu fundet deres nye familier, vi håber det bedste for dem når de nu skal drage ud i verden sidst i denne måned.

 

 

27/11 Mens vi venter... Nu varer det ikke længe inden der forhåbentligt kommer små nye sneppejægere til verden :-)

Gordon setter fødekasse

 

 

 

 

 

 

 

7/11 2013. Det er nu rigtig tydligt at se Little-Lady er med hvalpe, hun bliver større og større for hverdag der går.Er du interesseret i en hvalp efter dejlige, jagtglade forældre, så tøv ikke. Ring eller skriv hvis du ønsker at vide mere.

 

 

 

 

 

 

29/10 2013. Idag har vi været hos dyrlægen for at finde ud af om Little-Lady er med hvalpe,

og det er hun!!
Så nu glæder vi os rigtig meget til at skulle prøve at have et kuld hundehvalpe.


Little-Lady vom RosenhofI weekenden den 28. og 29. september har vi været på besøg hos familien Muskat. Det er dem som har kennel Sundowners i Tyskland. Her blev Little-Lady parret lørdag og søndag og alt forløb helt perfekt.
Og jeg er endnu engang blevet bekræftet i at det her er super godt match for Little-Lady. Moviestar er en rigtig dejlig hund med et fantastisk godt gemyt og han har en rigtig god størrelse. Se billeder fra parringen her

Grunden til at vi bestemte os får at hente hund i Tyskland er ret enkel, jeg ønskede en Gordon setter som har den størrelse en Gordon setter skal have. Gordon setteren har altid været den kraftigeste og tungeste af alle setterne, og dermed også en smule langsommere, men til gængæld en meget robust og udholden jagthund.

Da jeg i sin tid valgte Gordon setteren var det simpelthen pga. størrelsen, jeg vil have stærk og kraftig hund som virkelig kan bruges til alt slags jagt. Og her passer Gordon setteren perfekt, fordi, den oprindeligt er en langsommere hund end de andre settere, men den er tilgængæld mere udholdene.

(Little-Lady Vom Rosenhof & Laurelhach Moviestar)

Vi søger syd på for at parre Lady, fordi det er der jeg føler at man laver de mest race typiske Gordon Settere. Vi har fundet den helt rigtige hanhund i Laurelhach Moviestar, som er en pæn racetypisk hanhund. Han er Tysk udstillings champion og han har bestået de mere jagtrelaterede prøver som de har i Tyskland. Han har ligesom Lady et natuligt anlæg for at sekundere, hvilket også er en egenskab som man vægter højt i Tyskland. Han bliver brugt rigtig meget på jagt og det er igen det bedste sted at bevise sit værd. Han har ingen problemer med at jage vildsvin i de Tyske bjerge. Han har et naturligt anlæg for at ville samarbejde med sin fører og har været nem at arbejde med.

Jeg ligger rigtig stor vægt på hundenes sind, de skal være nemme at omgås, glade og nemme at arbejde med. En lydig hund er en hund alle er glade for. Der er ikke noget være, end at gå på jagt med en ulydig hund eller en hund som ikke er kontakt søgende. Det er gode jagthunde vi har brug for og kan det ikke forenes med markprøve sporten, så ved jeg godt hvad jeg vælger, og det er stensikkert jagt. Jeg ønsker også hunde som er nemme at dressere også selvom man ikke er en rutineret hundefører.

 

 

 

 

Hvalpe galleri
Gordon setter hvalp

 

Youtube Video
Gordon setter


Sundowners

Training positive